Prijava na BREZPLAČNO PREDSTAVITVENO DELAVNICO

Brezplačna spoznavna delavnica AEQ metode® bo v soboto, 5. 3. 2022 ob 9.30.

Trajanje: 75 min

Prijave so obvezne. Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

Kaj so AEQ vaje®?

Z AEQ vajami® razumevanje pretvarjamo v prakso. Sprva se učimo občutiti kaj vse ne čutimo v svojem telesu, iščemo senzoriko, kaj naj bi čutili, da lahko dele telesa, mišice in mišične skupine, ki so zakrčene, podaljšamo - sprostimo.  

Z AEQ vajami® zmanjšujemo nepotreben tonus mišic.  

Z AEQ vajami® poustvarjamo refleks zelene in rdeče luči ter travma refleks v telesu, z namenom, da jih prepoznamo v vsakdanjem življenju. Ko jih občutimo, lahko v danem trenutku razumsko ocenimo ali dejansko potrebujemo določen refleks v katerem smo ali smo v tem telesnem položaju iz navade in se tega ne zavedamo. 

AEQ vaje® nam omogočajo temeljito spoznavanje samih sebe na podlagi vzorcev izvajanja somatskih gibov. 

Z AEQ vajami® zmanjšujemo kronične bolečine in kronična stanja zaradi vse bolj urejenega in učinkovitega gibanja. 

AEQ vaje® nas povežejo s svojim telesom in nas učijo kako biti zavestno navzoč v svojem telesu. Ob povečanju senzorike in izboljšanju učinkovitosti gibanja postanemo zavesten opazovalec notranjega dogajanja. Tako dobimo vajeti življenja nazaj v naše roke. 

Programi učenja AEQ vaj skozi AEQ metodo®
EQ1A2506.jpg

Ko se začnemo ukvarjati s svojim življenjem bolj globoko in široko, kaj vse vpliva nanj, ko spoznamo notranje in zunanje stresorje in kaj vse vpliva na delovanje našega uma in telesa, je nujna uporaba učenja in domišljije, ki spodbuja raziskovanje kaj se nam dogaja in zakaj se nam nekaj dogaja. Za to potrebujemo dovolj velik motiv, namen, dovolj časa, pozornosti in energije. To bo zahtevalo od nas upočasnitev in pa zagotoviti si moramo dovolj počitka. Samo tako lahko začutimo svoje potrebe, raziskujemo česa imamo preveč, česa premalo, prepoznamo potrebe po ugodju in potrebe po počitku. Z upočasnevanjem bomo sposobni sprejemati vsa ta nova znanja in jih vkomponirati za izboljšavo svojega življenja. 

Program je namenjen vsem, ki želijo na somatski način pogledati nase od znotraj, na svoja čustva, gibe, motive. Z namenom zmanjševanja in odpravljanja kroničnih težav, kroničnih stanj in z novo izkušnjo vzpostaviti ravnovesje v svoje življenje. 

Skozi AEQ metodo® boste dobili obširno razlago in z AEQ vajami® izkušnjo kaj je potrebno spremeniti za vzpostavitev ravnotežja v življenju.

 

Več o AEQ metodi® si lahko prebere tukaj ali v blog objavah.

Jesenski programi učenja AEQ vaj skozi AEQ metodo®
Jesenski programi učenja AEQ vaj skozi AEQ metodo®