Draga Sabina!

Navdušena sem bila nad programom predvsem zato, ker je bil namenjen nam, ženskam. Prilagojen našim specifičnim izzivom s katerimi se soočamo.

Zelo všeč so mi bile vaše razlage, ki jih podajate sočutno in hkrati odločno, natančno opisano in usmerjeno ter na mehak način, po ženskem principu.

Z razumevanjem in ljubeznijo ste nas popeljali v stisko pri soočanju s čustvi, ki je potrebna za premik naprej.

Približali in pokazali ste mi kakšna naj bi bila Ženska, ko sprejme sebe, svoja čustva in se začne izražati.

Veliko je bilo spoznanj in uvidov ter aha trenutkov. Predvsem sem začutila katera čustva si ne dovolim izraziti, imam popačena, potlačena, jih ignoriram in se jih bojim začutit. In posledično kako delujem oziroma ne delujem na učinkovit način, kar zelo vpliva na moje neurejene odnose z najbližjimi.

Dojela sem dejstvo kako sem zaradi neučinkovitega urejanja odnosa skozi jezo morala prekiniti nekaj odnosov, ko sem dosegla stanje besa, sovraštva ter gnusa in nisem več zdržala. Zato sem se odločila, da bom dva odnosa, ki sta vredna moje pozornosti ponovno obudila in obnovila, vendar na zrelejši in drugačen način.

Opazim tudi spremembe pri mojem srednjem sinu, ki je moj največji (m)učitelj in motivator, da se spravim v red. Vsako moje spoznanje, globok stik s seboj (na trenutke), čutenje, sočutje do sebe, izražanje ranljivosti in majhni koraki k sprejemanju sebe, se odraža tudi v njegovem vedenju in odnosu do mene. Kajti on je moje ogledalo, je le odsev mojih strahov.

Trenutno iz mene vre potlačena ljubezen tudi intimna, ki bi jo imela do moškega pa sem to popačila v občutek, da je bolje zame da sem samska, in pa hudi občutki krivde, ki jih imam zaradi svojih preteklih dejanj ali ne dejanj. Zelo močna čustva, ki so me vznemirila in spravila iz cone udobja.

Nabavila sem tudi knjigo, ki ste jo omenila na programu. Zanimivo branje in poučna vsebina, ki mi bo pomagala da najdem žensko v sebi.

Najlepša hvala za vašo profesionalno predajanje znanja.

Udeleženka AEQ programa Izražanje čustev, stara 46 let, marec 2024

0
    Košarica
    Košarica je prazna