Moje izkustvo 

K Sabini sem prišla na priporočilo frendice, ker sem opazila pri njej, da je drugačna, bolj mirna in njena komunikacija je bila drugačna. In tako sem se udeležila prvega uvodnega srečanja, kjer se mi je odprla nova dimenzija razumevanja sebe. Takoj sem vedela, da to ni še le en tečaj.

In tako sem se udeležila dveh Sabininih tečajev Kako delujem in zakaj tako delujem  v živo, ter enega preko spleta z naslovom AEQ Dihanje. Moram reči, da se mi je življenje popolnoma spremenilo.

Sabina me je naučila poslušati svoje telo, razumeti moje notranje procese in res prepoznati, zakaj delujem tako, kot delujem. To ni bila le učna izkušnja, ampak prava pot do osebne rasti. Včasih je bilo težko sprejeti odgovornost za svoje življenje, vendar je Sabina s svojo iskrenostjo in empatijo naredila to potovanje bolj razumljivo. Njena iskrenost in sočutje preprosto osvajata. Povedala mi je resnico, vendar vedno na način, ki te objame in spodbudi. Je resnično posebna oseba, ki ima moč, da ti pokaže, kako si lahko spremeniš svoje življenje.

S Sabino sem se naučila, da ni treba biti sam, ko se ena faza konča. Dobila sem učinkovito orodje, s katerim lahko aktivno oblikujem svoje življenje. In najpomembneje, prvič se ne bojim prihodnosti. Naučila me je, kako se soočiti z izzivi življenja na način, ki me krepi in mi daje notranji mir.

Sabina neskončno sem ti hvaležna, da te poznam in za ves tvoj doprinos-zaklade znanja in izkustev, ki si mi jih dala.

Se vidiva kmalu.

 

Mojca, 45 let

0
    Košarica
    Košarica je prazna