To je terapevtska masaža, ki traja 90 min. Tako se lahko posvetim res celemu telesu. 

Moja terapevtska masaža je posebna vrsta obravnave vašega telesa, ki jo prilagodim vsakemu posamezniku. Ni vsako telo enako. Zato je individualni pristop nujen. Osnovna namera terapevtske masaže je spoznavanje vašega telesa, da vam razložim kaj se dogaja v vašem telesu, kakšna je vaša mišična zakrčenost in kaj vam to povzroča v telesu.  

Dotik predstavlja globoko senzorično izkušnjo.

Hiter tempo, stres, pomanjkanje časa za sproščanje, premalo gibanja, preveč sedenja, prisilne drže, dolgotrajne vožnje...vse to privede do napetosti, togosti in bolečin. Mišice pa krči predvsem psihični in emocionalni stres. Ker so to dolgotrajni pritiski, se telo teh pokrčitev "navadi" Izgubite nadzor nad sproščanjem mišic. Te pa morajo imeti krčenje in sproščanje uravnovešeno. 

Tehnike dotika ne delujejo samo na mišice in sklepe, ampak tudi na centralni živčni sistem. Po terapevtski masaži se res počutite prerojeni, a ker je to globok poseg v mišice, se boste še kak dan počutili utrujeno. Za tem pa zelo svobodni, ne samo v gibalnem temveč tudi v čustvenem pomenu.

Pomembno pri tem je razumevanje, da sem jaz zunanja sila, ki pritiska na vaše mišice in jih sprošča. Zato masaža ni rešitev za kronične mišične zakrčenosti. Da vam občutek olajšanja, ki pa ni dolgotrajen. Mišice bodo po nekam času šle nazaj v pokrčitev, ki jim je domača, v pokrčitev, ki je za vaš živčni sistem običajna. Za dolgoročno spremembo mišičnega oklepa je potrebna Aktivna AEQ obravnava.

 

 

Počutite se kot prerojeni.

 

Dotik predstavlja globoko senzorično izkušnjo. Zato bodite na Holistični masaži pripravljeni na presenečenja v obliki dotikov in vibracij.

 

Cena

140 eur / 90 min